Plafonnering bij een cursist toekennen

Een plafonnering kan toegepast worden voor een gevolgde cursus, als aan volgende voorwaarden is voldaan:

• De verschillende cursussen bevindingen zich in dezelfde opleiding (ongeacht het traject).
  • De verschillende inschrijvingen vinden plaats binnen hetzelfde semester.

Als het plafond bereikt is verschijnt er bij de factuurdetails de melding: plafonnering van € 300 overschreden...

Door een factuur te selecteren en te klikken op de knop Plafondvrijstelling toekennen wordt de plafondvrijstelling toegepast.

De factuur waarop de plafonnering werd toegekend herkent u aan  ​.

De plafonnering kan enkel op het inschrijvingsgeld toegepast worden bij facturen die nog niet volledig vereffend zijn.

In het menu Afdrukken - Overzichten kan u de plafonnering opvolgen.

​Een plafondvrijstelling opnieuw verwijderen gebeurt door het tarief van het inschrijvingsgeld te wijzigen bij een factuur waar de plafondvrijstelling toegekend werd.