Verloren diploma afdrukken

U roept de leerling op langs menu 'Leerlingen' - 'Archief'.
Vanuit tabblad 'Historiek' kunt u het document 'Diploma verloren' afdrukken.

Voor de wettelijke basis:

- SO 64, 10.2.7;
- Diploma of ander studiebewijs van het secundair onderwijs verloren?;

Model van diploma en andere studiebewijzen kunt u terugvinden via deze link:

https://data-onderwijs.vlaanderen.be/formulieren/default.aspx?id=6982 (kies voor 'secundair onderwijs' en ga onderaan naar 'Verloren of vernietigde studiebewijzen of attesten'):