Oud-leerling ontbreekt in archief (SO)

Waarschijnlijk heeft deze leerling nog een openstaande inschrijving in uw school.
U kunt dit opzoeken door in te loggen in een schooljaar waarin de leerling in uw school was ingeschreven. Op het tabblad 'Historiek' controleert u of bij de laatste inschrijving de einddatum is ingevuld.

Is de einddatum niet ingevuld, dan moet u inloggen in het betreffende schooljaar en kunt u langs menu 'Leerlingen' - 'Uitschrijven' - eerste optie "Openstaande inschrijvingen beëindigen ..." alle openstaande inschrijvingen in het betreffende schooljaar ineens beëindigen.

Daarna zal u de leerling wel terugvinden in het archief

Indien een leerling nog een inschrijving heeft in het huidige schooljaar dan
wordt deze niet weergegeven in het archief.