Afdrukken lijsten (BO)

1. Ga naar tabblad 'Afdrukken'
  2. Dan ziet u een overzicht van alle lijsten die beschikbaar zijn om af te drukken:
    • Schoollijsten
    • Klaslijsten ( hier vind je zowel de klassen als de groepen terug )

2e mogelijkheid:

1. u kiest 'Organisatie' - 'Klassen' of 'Groepen'
  2. afhankelijk van wat je kiest, zie je enkel de klassen of groepen staan, en kan je deze lijsten via de printer afdrukken

3e mogelijkheid:

1. U kiest het tabblad 'Algemeen' - 'Structuur'.
  2. U selecteert de school en kiest vervolgens het tabblad 'Klassen/afdjaren'.
  3. Dan klikt u op het printericoontje en kan u kiezen welke lijst u afdrukt.