Verkeerde naam op de leerlingenlijst.

Onder de rubriek "Leerlingen -Consulteren -tabblad  Personalia" staat het veld nickname. Dit veld wordt getoond in de leerlingenlijst en moet dus aangepast worden.  Het is deze naam die gebruikt wordt op de klaslijsten e.d.  Op officiële documenten (oriënteringsattest,...) zal uiteraard de officiële naam gebruikt worden.

Indien het gaat om de effectieve naam of voornaam, dan kan je deze ook  aanpassen. Krijg je een rode foutmelding ' deze leerling komt reeds voor in het systeem met een gelijkaardige ......", dan mag je ons een mailtje sturen met de printscreen van het scherm en de correcte gegevens.