Exporteer naar Excel

- U kiest het tabblad 'Leerlingen'

- Vervolgens menu 'Consulteren'

- Indien nodig gebruikt u de filterfunctie (verrekijker onderaan links) om enkel de relevante zaken eruit te halen.

- U klikt op het Excel-icoontje onderaan de pagina:

- U selecteert de velden die u wil exporteren en klikt vervolgens bovenaan op de
  knop 'Exporteren naar Excel'.

- Gaat het om gegevens die u af en toe wil exporteren, dan kunt u de selectie van velden bewaren voor later gebruik. Hiervoor klikt u op het plusicoontje, selecteert u de gewenste velden, kiest u een naam voor de lijst en klikt u op de groene vink om de lijst te bewaren. Deze verschijnt dan rechts in het overzicht van opgeslagen exportlijsten. Wilt u de volgende keer die lijst afprinten, dan selecteert u de lijst en klikt u op het Excel-icoontje.