Controleblad (personaliagegevens) afdrukken

Controleblad per leerling

1. U kiest voor het tabblad 'Leerlingen' - 'Consulteren'.

2. U selecteert de betreffende leerling en opent zijn/haar inschrijvingsfiche (rode cirkel).

3. Naast het printer icoontje kan u dan het controleblad selecteren en dit afdrukken. (groene cirkel)

Controlebladen voor een/meerdere klasgroepen tegelijk

U selecteert het tabblad 'Afdrukken' - 'Documenten'. Vervolgens kiest u voor 'Controleblad invoergegevens' en selecteert u de gewenste klasgroepen( blauwe kader).

Via de groen kader kan een extra tekst ingevoerd worden.  Druk dit af voor minstens 1 klas om de tekst te bewaren.