Een leerling komt meermaals voor op de klaslijst? (BO)

Wanneer dit voorvalt zullen er voor deze leerling meerdere adressen of telefoonnummers van hetzelfde type bestaan (bv. GSM van de moeder). Het type dient gewijzigd te worden zodat er telkens maar één adres en/of telefoonnummer van één bepaald type is.

1. Daarvoor gaat u naar menu 'Leerlingen' - 'Consulteren'.
  2. U selecteert de leerling die dubbel in de klaslijst staat.
  3. U klikt op het telefoon-icoontje dat staat voor 'Communicatienummers' (zie rode cirkel op de afbeelding).
  4. U zal  zien dat er meerdere telefoonnummers staan van hetzelfde type. Dit dient gewijzigd te worden zodat er telkens maar één adres en/of telefoonnummer van één bepaald type bestaat.