Volgen

Wijzigen gebruikersnamen na koppeling Smartschool?

Neen. De gebruikersnaam wordt in twee richtingen gesynchroniseerd. In Smartschool en Informat zal deze steeds dezelfde zijn.

Bij een eerste synchronisatie van een bestaande gebruiker zal Informat de gebruikersnaam van Smartschool overnemen. Op die manier wordt vermeden dat de gebruikersnaam ongewild veranderd worden en gebruikers onverwacht geen toegang tot Smartschool meer zouden hebben.

Bij de synchronisatie van nieuwe leerlingen wordt vanuit Informat een gebruikersnaam gevormd.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen