Stages ingeven

Stap 1

Om een stage toe te voegen gaat u als volgt te werk.

Onder menu Stages selecteert u het menu-item Periodes toekennen.

Vervolgens selecteert u de klas(sen) en vult u de gegevens van de stage in.

Vergeet niet de tijdstippen aan te vinken waarop die klas(sen) stage hebben! Dit is nodig voor het automatisch toekennen van afwezigheidscode W.

Stap 2

In een volgende stap koppelt u de stagebedrijven aan uw school.
Dat doet u als volgt: onder menu Stages selecteert u het menu-item Bedrijven koppelen.

Wanneer het bedrijf niet in de lijst voorkomt, kunt u dit zelf toevoegen door in menu Stages het menu-item Bedrijven te kiezen. Daar voegt u met het groene plusteken de gegevens van het stagebedrijf toe. De bedrijven die u zelf toevoegt worden automatisch gekoppeld.

Stap 3:

Om de stagegegevens per leerling in te vullen gaat u naar het menu Stages en kiest u het menu-item Stages of Stages modulair.

U selecteert eerst de leerling en vervolgens de stageperiode (door op de datum te klikken). Daarna vult u de gegevens verder aan via het pennetje. Alles ingevuld? Dan bevestigt u deze gegevens door op het vinkje te klikken.