Leerlingenkenmerken vanuit Discimus overnemen (BO)

U kunt dit individueel per leerling (punt 1) of voor alle nieuwe leerlingen samen (punt 2).

1. Leerlingenkenmerken ophalen vanuit Discimus individueel voor één leerling

• Via 'Leerlingen' - 'Consulteren' zoekt u de leerling op
  • U gaat naar het tabblad 'GOK'
  • Klik op het icoon om te wijzigen
  • Naast de datum van de 'Eerste schooldag' ziet u een icoon om de leerlingenkenmerken over te nemen vanuit Discimus naar Informat

2. Leerlingenkenmerken ophalen vanuit Discimus voor alle nieuwe leerlingen samen

Indien u leerlingenkenmerken voor nieuwe leerlingen wenst op te halen uit Discimus, gaat u naar menu 'Discimus' - 'Leerlingenkenmerken' - 'Voltooide transacties'. Links bovenaan drukt u op het boekje 'Download leerlingenkenmerken van nieuwe leerlingen':