Leerlingenkenmerken vanuit Discimus overnemen (BO)

U kunt dit individueel per leerling (punt 1) of voor alle nieuwe leerlingen samen (punt 2).

1. Leerlingenkenmerken ophalen vanuit discimus individueel voor één leerling:

• Via leerlingen - consulteren zoekt u de leerling op
  • U gaat naar het tabblad 'GOK'
  • Klik op het icoon om te wijzigen
  • Naast de datum van de 'eerste schooldag' ziet u een icoon om de leerlingenkenmerken over te nemen vanuit discimus naar informat

2. Leerlingenkenmerken ophalen vanuit discimus voor alle nieuwe leerlingen samen:

Indien u leerlingenkenmerken voor nieuwe leerlingen wenst op te halen uit discimus, gaat u naar het menu 'Discimus' - 'Leerlingenkenmerken' - 'Voltooide transacties'. Links bovenaan drukt u op het boekje "Download leerlingenkenmerken van nieuwe leerlingen":