Registraties corrigeren

Ga naar Registratie > Registreren.

Daarna krijgt u onderstaand venster te zien:

1 Geef de registratiedatum in of kies de registratieperiode.

2 Kies alle of één bepaalde activiteit.

3 Vink de leerling(en) aan.

4 Eventueel kunt u ook nog andere parameters instellen.

Vervolgens klikt u op de groene pijl om verder te gaan.
U kan de verkeerd ingestelde gegevens wijzigen/verwijderen. Vergeet daarna deze wijzigingen niet te bewaren.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

• Avatar
    Lut Sinnesael
    Ik heb per ongeluk de gegevens gekopieerd naar jullie bestand en nu kan ik die gegevens niet meer ophalen. Ik heb ze nl. nodig om de bestelling van de broodjes te kunnen doorgeven. Kan U mij dringend helpen aub ? Met vriendelijke groeten Lut