Overzicht "samen in klas met" Overzicht "samen in klas met"

Overzicht "samen in klas met"

Via iVoorinschrijvingen kunt u de leerling vragen met wie hij/zij komend schooljaar samen in de klas wil zitten. Hiervoor is bij 'Configuratie zichtbare velden' in de beheerdersmodule onderstaand veld voorzien:

Na het accepteren van de leerlingen, in iBasis/iLeerlingen via Leerlingen > Accepteren, wordt de invoer van dit veld niet overgenomen.

U kunt deze informatie wel raadplegen via Leerlingen > Accepteren.

Vink hiervoor "reeds ingeschreven leerlingen ook weergeven aan" (en filter eventueel op alle administratieve groepen om een lijst van alle leerlingen te bekomen). U kunt vervolgens een Excel opmaken:

In deze Excel-file vindt u in kolom BO deze invoer per leerling terug:

Alsook alle andere informatie die de leerling via iVoorinschrijvingen heeft ingevuld.