Volgen

Ik ben iBoekhouding-klant en wil migreren naar Exact.

De migratie naar Exact wordt georganiseerd per boekhoudkundige vzw.

Indien u van iBoekhouding wenst over te stappen naar Exact, kan u met hen contact opnemen via maria.buza@exact.com of via het nummer 0489/86 51 55

Zij zullen u verder op weg helpen om een concrete overstapdatum af te spreken en de verdere migratie in goede banen te leiden.

 

Concreet zullen boekhoudgegevens van maximum twee openstaande boekjaren gemigreerd worden – op voorwaarde dat de boekhouding correct is. Doorgeboekte, openstaande rekeningen zullen ook mee gemigreerd worden naar Exact.

Nadat de migratie van boekhoudgegevens voltooid is, kan de koppeling met Exact geactiveerd en ingesteld worden. Daarna is het onderstaande van toepassing:

  • Nog niet doorgeboekte rekeningen worden rechtstreeks doorgeboekt naar Exact
  • Betalingen worden uitsluitend ingegeven in Exact. Via het inlezen van terugkoppelingsbestanden worden betalingsgegevens overgebracht van Exact naar iRekeningen. Afpunten in iRekeningen is dus niet meer mogelijk.
  • Te veel betaalde bedragen worden niet opgenomen in het terugkoppelingsbestand en zijn dus ook niet zichtbaar in iRekeningen. De verwerking van deze te veel betaalde bedragen moet in Exact gebeuren.
  • Rappels kunnen zowel vanuit iRekeningen als vanuit Exact worden opgemaakt.
  • Domiciliëringsbestanden kunnen zowel vanuit iRekeningen als vanuit Exact worden opgemaakt.

 

 U kan de handleiding over de koppeling met Exact raadplegen voor meer informatie.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen