Registraties toekennen bij gesplitste rekeningen

De instellingen voor de splitsing van de rekeningen kunnen aangegeven worden in iRegistratie via Basisgegevens > Personalia. Is in het tabblad Personalia ‘verdelen volgens facturatie adres percentages’ aangevinkt, dan zal alles aangerekend worden volgens de splitsingspercentages die u in het systeem heeft ingegeven.
Is het niet aangevinkt, dan zullen de medewerkers bij het verwerken van de registraties moeten kiezen of die aan de mama of de papa moet worden aangerekend.