Foutmelding lay-out bij rekeningen afdrukken

Wanneer de foutmelding 'geen geselecteerde lay-out gevonden' verschijnt bij het afdrukken van rekeningen, dient de lay-out nog gekoppeld te worden aan de rekeninggroep.

Om deze koppeling te kunnen leggen gaat u naar Rekeningen > Rekeninggroep.

U selecteert uw rekeninggroep en koppelt daarna de correcte lay-out aan de rekeninggroep in het tabblad ‘Layout’:

Indien u hier geen keuze kunt maken, werd er nog geen lay-out aangemaakt. U kunt een lay-out aanmaken door het stappenplan via deze link te volgen.

Eens de lay-out is aangemaakt, kunt u deze koppelen onder het tabblad 'layout' bij de rekeninggroep.

Daarna kunt u de rekeningen afdrukken.