Registreren en aanrekenen voor personeel Registreren en aanrekenen voor personeel

Registreren en aanrekenen voor personeel

De leerkrachten waarvoor u wenst te registreren, dienen in eerste instantie ingeschreven te worden in een instellingsgroep.

Dit doet u in iRegistratie via Basisgegevens – Personalia.

U zoekt met de verrekijker links onderaan de leerkracht op. Vindt u die niet, selecteer dan ‘niet-ingeschreven’ links onderaan in plaats van de standaard ‘ingeschreven’ personen.

Komt de persoon nog niet voor in de lijst, dan kunt u deze ook toevoegen met het onderste oranje plusteken.

In het tabblad Inschrijvingen koppelt u de leerkracht aan de juiste instellingsgroep (bijvoorbeeld 'Overname personeel'). Instellingsgroepen worden aangemaakt via Basisgegevens – Instellingsgroepen.

Vervolgens voegt u bij Basisgegevens - registratie eenheden, de eenheid 'maaltijden leerkracht' toe, met de juiste prijs. Onderstaand stappenplan kan u op weg helpen om deze eenheid in te stellen:

Eenheden & activiteiten aanmaken

Wanneer de eenheden ingesteld zijn, kan er - net zoals bij de leerlingen - geregistreerd worden via Registratie - registreren.

Bij het aanmaken van de rekeningen in iRekeningen maakt u een aparte rekeninggroep aan via Rekeningen > Rekeninggroep, waarbij u aanduidt dat het gaat over 'personeel':

mceclip0.png

Daarna kunnen de registraties worden opgehaald vanuit iRegistratie via Rekeningen > Ophalen uit iRegistratie, net zoals u dit ook doet voor de leerlingen:

mceclip1.png