Registreren en aanrekenen voor personeel

Indien u maaltijden en dergelijke wenst te registreren voor leerkrachten of andere personeelsleden neemt u best eerst contact op met Informat zodat wij achterliggend de nodige instellingen hiervoor kunnen klaarzetten.

Daarna dient u de leerkracht in eerste instantie in te schrijven in een instellingsgroep.

Dit doet u in iRegistratie – Basisgegevens – Personalia

U zoekt met de verrekijker links onderaan de leerkracht op. Vindt u die niet, selecteer dan ‘niet-ingeschreven’ links onderaan ipv de standaard ‘ingeschreven’.

In het tabblad Inschrijvingen koppelt u de leerkracht aan de juiste instellingsgroep (bijvoorbeeld 'Overname personeel'). Instellingsgroepen worden aangemaakt in Basisgegevens – Instellingsgroepen.

Vervolgens voegt u bij Basisgegevens - registratie eenheden, de eenheid 'maaltijden leerkracht' toe, met de juiste prijs. Onderstaan stappenplan kan u op weg helpen hoe deze eenheden ingesteld moeten worden.

Eenheden & activiteiten aanmaken

Wanneer de eenheden ingesteld zijn, kan er - net zoals bij de leerlingen - geregistreerd worden via Registratie - registreren

Bij het aanmaken van de rekeningen in iRekeningen maakt u een aparte rekeninggroep aan, waarbij u aanduidt dat het gaat over 'personeel':

Daarna kunnen de registraties worden opgehaald vanuit iRegistratie, net zoals u dit ook doet voor de leerlingen: