Codabericht verwijderen

Enkel het laatst ingelezen codabericht kan verwijderd worden.

Dit kan door in Rekeningen – Afpunten rekeningen het codabericht te selecteren en op de rechtermuisknop te klikken. Als u daarna op het vuilbakje klikt, is het codabericht uit iRekeningen verwijderd.

U heeft wel de mogelijkheid om afzonderlijke afpuntingen in een ouder codabericht te gaan verwijderen door in het afpuntscherm de afpunting te selecteren en op uw rechtermuisknop te klikken. Dan krijgt u het vuilbakje te zien waarmee de geselecteerde afpunting uit iRekeningen kan worden verwijderd.