De historiek van participaties opzoeken

Als per ongeluk de participaties (aanwezigheden) van een cursus/tijdstip werden gewist, is het mogelijk om de oorspronkelijke invoer op te vragen. Alle wijzigingen worden immers in de Davinci historiek bijgehouden./

Via het menu gegevensuitwisseling - Davinci - historiek - onderdeel participatie kan u de verschillende transacties terugvinden die verstuurd werden.  Als u weet over welke data (cursuscode - naam cursist - lesperiode -...) dan kan u deze in de zoekfunctie ingeven en opzoeken. Eventueel kunt u uw resultaat dan exporteren naar Excel en vervolgens de aanwezigheden opnieuw ingeven.