(nieuw) Rekeningnummer toevoegen

Een (nieuw) rekeningnummer kan toevoegd worden via basisgegevens - bankrekeningen/domicilienummers.

U klikt op het groene plusteken en voert de nodige gegevens in. Wanneer u werkt met domiciliëringen vult u ook het Europees identificatienummer in.

Indien u dit nieuwe rekeningnummer wenst te gebruiken om afpuntingen uit te voeren, dan kunt u de nieuwe gegevens doorgeven per mail. Dit kan op irekeningen@informat.be zodat wij de nodige zaken voor u achterliggend kunnen instellen. Vergeet hierbij niet uw gebruikersnaam, het instellingsnummer van de school en het specifieke deelboek te vermelden.