GOK-gegevens wijzigen (BO)

Discimus laat niet toe om GOK-gegevens te wijzigen en aanvaardt geen geldigheidsdatum die buiten het schooljaar valt.
U moet dus een nieuw GOK-formulier aanmaken/doorsturen met een geldigheidsdatum in het huidige schooljaar.

Let er ook op dat de leerlingenfilter (= verrekijker links onderaan) niet staat op 'alle waarop rechten'. Anders kan je de leerlingenkenmerken niet aanpassen.

Hoe doet u dat?

Bij de betreffende leerling gaat u naar het GOK-formulier en klikt u bovenaan op het plusicoontje om een nieuw GOK-formulier toe te voegen.

In het veld 'Geldig vanaf' voert u een datum in die binnen het huidige schooljaar valt en u vinkt het veld 'Er ligt een gehandtekend formulier van de leerlingenkenmerken in school' aan. Op deze manier zullen die gegevens opnieuw doorgestuurd worden.