Afdrukmarges rekeningen aanpassen

Als het voorbeeld van de rekening die u wenst af te drukken niet overeenkomt met de afdruk die u voor ogen hebt, kunt u deze marges aanpassen.

U kunt dit op twee manieren doen, u komt hierbij op hetzelfde scherm terecht:

1. via Basisgegevens - instellingen - instellingen drukwerk

2. via Afdrukken - rekeningen - instellingen

Als u het vinkje bij standaard marges afvinkt, komt u op onderstaand scherm terecht en kunt u uw eigen instellingen toevoegen.

LET OP! deze instellingen zijn niet afhankelijk van de gebruikersnaam. Dit wordt opgeslaan op uw PC.