Voor verschillende facturatieadressen registreren

Bij het registreren voor leerlingen met meerdere facturatieadressen hebt u de keuze om de aangegeven percentages aan te houden of om de registraties per facturatieadres in te delen.

1. Rekening houden met de aangegeven percentages

Hierbij volstaat het om via basisgegevens - personalia het vinkje te plaatsen bij 'verdelen volgens facturatie adres percentage

2. Verdelen per registratie

Hierbij volstaat het om via basisgegevens - personalia het vinkje uit te vinken bij ' verdelen volgens facturatie adres percentages.

U krijgt in de applicatie iAfwezigheden en Registraties bij het registreren de keuze om de registratie aan het ene of andere facturatieadres te koppelen.

Dit gebeurt via onderstaand scherm: