Documenten per personeelsgroep afdrukken

U kan documenten voor een bepaalde personeelsgroep afdrukken.

Deze personeelsgroep moet je dan als standaardfilter instellen.
Dit kan via de “verrekijker” onderaan de personeelslijst en doorklikken naar het overzicht van de persoonlijke filters. Elke filter en elke personeelsgroep kan je als standaardfilter instellen (door op het veld “standaard” van de filter te klikken kan je de “Neen” in ‘Ja” omzetten of omgekeerd).

Een standaardfilter betekent dat je als personeelslijst standaard enkel (de personeelsleden van) de filter of personeelsgroep als lijst krijgt in de personeelslijst (in plaats van de actieven).
Ook bij het terug aanmelden/inloggen krijg je dan deze personeelsgroep te zien in plaats van standaard de lijst van actieven.
Deze standaardfilter krijg je dan ook te zien bij het afdrukken van documenten (en op vele andere schermen)

Vb. Bij het afdrukken van PERS-documenten wordt er gefilterd op de standaardfilter: hier de gekozen personeelsgroep.
ENKEL voor de leden van deze groep kan het document afgedrukt worden, per personeelslid of voor alle leden van de groep samen - andere personeelsleden worden niet getoond :
Om terug te keren naar de gewone situatie, moet je de personeelsgroep (of andere ingestelde filter) terug op “Neen” zetten – zodat er GEEN standaardfilter meer ingesteld is.
Terug Personeel Consulteren geeft terug de gewone lijst van alle personeelsleden actief aan de school.