Domiciliebestand opnieuw aanmaken

Vooraleer u het domiciliebestand opnieuw kunt aanmaken, dient u het oorspronkelijke te verwijderen. Dit mag echter enkel wanneer dit nog niet aan de bank werd bezorgd!

Dit kan in iRekeningen via Domiciliëringen - Overzicht domiciliebestanden.
U selecteert de juiste rekeninggroep:

U komt in een venster waarin het domiciliebestand verschijnt. U selecteert het en klikt onderaan op 'Verwijder domiciliebestand':

U kunt het domiciliebestand nu opnieuw opmaken via Rekeningen - Domiciliëringen - Nieuw domiciliebestand.