Dienstanciënniteit in functie van TADD

Informat biedt de mogelijkheid om voor een personeelslid met tijdelijke opdracht(en) te berekenen hoeveel dienstanciënniteit hij/zij reeds heeft opgebouwd in functie van het behalen van het TADD-statuut.

Dit overzicht kan op twee manieren worden bekomen: enerzijds per personeelslid, anderzijds voor alle tijdelijke personeelsleden.

• Per personeelslid
    Selecteer het betreffende personeelslid langs menu 'Personeel consulteren'.
    Via 'Loopbaanoverzicht' kunt u vervolgens kiezen voor ‘Dienstanciënniteit in functie van TADD’.

• Voor alle personeelsleden
    Ga naar menu 'Personeel consulteren'.
    Onder het luik 'Afdrukken' selecteert u 'Personeelsleden met berekende dienstanciënniteiten voor TADD'.

Aangezien hier een zware berekening achter zit, is het aan te raden het aantal personeelsleden waarvoor deze berekening wordt uitgevoerd eerst te beperken via één van de voorgedefinieerde filters (bv. 'Personeelsleden met een TABD-opdracht in aangemelde schooljaar'), of door uw personeelsleden in verschillende personeelsgroepen onder te verdelen (zie Documenten voor een selectie van personeelsleden afprinten).

In dit artikel vindt u bijkomende toelichting bij deze berekening.