Rappel met originele rekening afdrukken

Wanneer u de rappels afdrukt van één leerling dan kan u kiezen voor de optie ‘rekeningen in bijlage’, deze wordt dan ook afgedrukt. Van zodra u meerdere leerlingen selecteert, is deze optie niet meer mogelijk.

U komt op dit venster terecht via Rappels – opmaken rappels – selecteer rekeninggroep/leerling – toon rappels- leerling selecteren – afdrukken.

Daarna wordt het type en een titel ingevuld en kunt u het vinkje aanvinken.