Domiciliëring invoeren/verwijderen?

Via basisgegevens – bankrekeningen/domicilienummers. In dat scherm kiest u het rekeningnummer van de school en klikt u onderaan op de knop ‘domicilienummers.

• Verwijderen domicilienummers: In het volgende scherm selecteert u de gewenst leerling en u klikt op het prullenbak icoontje.

• Aanmaken domiciliëring: In hetzelfde scherm selecteert u de leerling waarvan de ouders via domiciliëring willen betalen en klikt op het afdruk icoontje achteraan de lijn. Zo kunt u een blanco mandaat afdrukken. Dit geeft u dan mee aan de ouders om in te vullen. Als u dan het ingevulde mandaat terug krijgt kan het bankrekeningnummer ingevoerd en bewaard worden in dat scherm voor de betreffende leerling.