Dienstonderbreking voor meerdere instellingsnummers ingeven

Voor het departement moet een dienstonderbreking nog steeds per instellingsnummer doorgegeven worden, ook al is dat een RL-2 dienstonderbreking. U moet deze dus per instelling versturen.

Maar u hoeft deze dienstonderbreking niet meermaals handmatig in te geven. De knop "Kopiëren naar andere scholen" is voorzien om dit eenvoudig te kunnen overbrengen naar andere instellingen. Om dit te kunnen, moet u wel rechten hebben op de andere instellingen.