Beheer bijlages Beheer bijlages

Beheer bijlages

Bij de bevestigingsmail voorinschrijving heeft u de keuze om onbeperkt bijlages mee te sturen vanop het tabblad 'Beheer bijlages'. Dit bij de status "gerealiseerd" en/of "onbepaald".

De bijlage maakt u aan of voegt u toe onder het tabblad 'Tekst', via de knop 'Toevoegen':

Bij het toevoegen heeft u de keuze om:

1. Een eigen tekst te creƫren. Hiervan wordt achterliggend automatisch een pdf-document gemaakt. Kies hiervoor bij type voor 'Eigen opmaak'.
  2. Een reeds bestaand bestand (pdf / docx) up te loaden. Dit kan een vragenlijst zijn, een bevraging rond de leerlingenkenmerken, het schoolreglement, etc... Kies hiervoor bij type voor 'Upload'.

Voorbeelden:

• Eigen tekst:

• Upload:

Na aanmaak verschijnt de naam van de bijlage aan de linkerzijde van het scherm. U kunt deze indien gewenst nog wijzigen of verwijderen.

Bij elke bijlage dient u op het tabblad 'Soort email' te kiezen bij welk van deze twee bevestigingsmails de betreffende bijlage verstuurd dient te worden.

• Bevestigingsmail voorinschrijving (gerealiseerd)
  • Bevestigingsmail voorinschrijving (onbepaald)

U kunt deze afzonderlijk of samen aanvinken: